Svensk artist
1 av 2
Zara Larsson snackar drömmar på bloggen.
Blogg
2 av 2
Och hon njuter av det. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Zara Larsson: Jag njuter extra mycket av att ha sex i sömnen

På sin blogg delar stjärnan med sig av några udda sömnupplevelser – som hon verkligen njuter av.


I sin blogg öppnar Zara Larsson upp sig om sina drömmar. Och det är ganska udda upplevelser som superstjärnan varit med om.

"Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte vaken, jag kan nämligen inte röra på mig hur mycket jag än försöker", skriver Zara.

Hon beskriver också att hon inte alls tycker att det är obehagligt utan att hon "älskar det". Vilket tydligen är lite ovanligt då många tycker det är läskigt att inte kunna röra sig. Zara tycker oftast att det är "otroligt skönt" med vibrerande och pulserande vågor i hela kroppen.

Stjärnan lyckas också med att påminna sig själv om att allt är en dröm så det gör att hon kan njuta fullt ut av upplevelsen. Vad hon gör oftast under sömnparalysen? Har sex:

"Till exempel: min crush får hemskt gärna krypa över mig sådär. Klarhetsnivån är alltid 10 och eftersom jag själv kan bestämma vad jag vill göra i drömmen så har jag oftast sex, lulz. Vad fan ska jag annars göra liksom? Hänger ni med?".

Det här är inte det enda som Zara, som nyligen utsågs till Sveriges mäktigaste unga person av Nyheter24, gör i drömmarna enligt sina bekännelser i bloggen. Ibland känner hon sig "drogad i sömnen". Alltså att hon förstår att hon är i en dröm, men att hon känner sig hög på droger.

"För någon vecka sedan skulle jag göra ett flygtest för att ta min licens för att bli privatpilot och jag var FITTHÖG (i drömmen alltså!!!) och svamlade bara runt".

Zara antar att hon "lider" av någonting som kallas för hypnagoga hallucinationer och "lucid dreaming" och ber sedan läsarna att dela med sig av sina egna upplevelser.

Zara har tidigare pratat om sin sömnparalys i sin podcast.

När Zara Larsson inte sover kan hon bland annat faceswapa med sin syster och vi kan inte släppa hur fantastiskt resultatet är:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om sömnparalys någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.