Nu kan Zara Larsson vinna fint pris – tävlar mot världsartister

Zara Larsson är nominerad i två kategorier till årets MTV EMAs.


Under helgen har det äntligen blivit dags för MTV EMA galan som i år hålls i Rotterdam. Zara Larsson är en av de stora stjärnorna som är nominerad, och hon är det i två kategorier.

Hon är nominerad i kategorin "Best new" som innebär bästa nya artist. Där tävlar hon mot stora stjärnor som bland annat Bebe Rexha, Lukas Graham och The Chainsmokers.

Hon är också nominerad i den lokala kategorin "bästa svenska artist" där hon tävlar mot kända svenskar som Laleh, Tove Lo och The Foo Conspiracy.

Om Zara Larsson vinner avgörs söndag den 6 november, galan börjar sändas på MTV från 20:30. Om du vill rösta på Zara kan du göra det här.

I videon ovan ser du en smygtitt från repetitionerna av galan.

Läs också om Zara Larssons senast Instagrambild som skapade kaos bland fansen. Och miss inte när Zara berättar om den sjuka kvällen på sexklubben.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.