Tisdag 24 Maj
Stockholm

William Hultkrantz och Rebecka Högstedt hade sex efter 10 timmar i "Ung och bortskämd"

Det slog snabbt gnistor mellan deltagarna i Ung och bortskämd. Efter cirka tio timmar hade två deltagare sex och sedan utvecklades gnistorna bland ungdomarna till orgier.

Kommentera (102)
Kopiera länk
Dela

För dig som saknat sexet i Paradise Hotel så kanske "Ung och bortskämd 2017" vore någonting?

Årets säsong kommer nämligen vara hetare än någonsin,avslöjar Hänt. Deltagarna ska enligt tidningen haft gruppsex med varandra, och den första sexakten ägde rum redan första dygnet.

Det var deltagarna William Hultkrantz, 21, och Rebecka Högstedt, 20, som valde att spendera natten tillsammans. Rebecka bekräftar för Hänt att sexet ägt rum, och berättar även att det skedde mer än så.

– Och om du hör något om en femkant så kan jag bekräfta att det har hänt. Det var en orgie. Jag är bukis med de flesta i huset. Det var väldigt hett där inne emellanåt, säger hon.

Flera av deltagarna berättar att det haft intima stunder med flertalet i huset, men att de blev tillsagda att inte prata överdriver mycket om det efteråt.

Klipptes bort

Presschef för MTG Sverige och TV3, Susanne Nylén, berättar varför kanalen valt att inte ha någon form av fokus på sexakterna.

– "Ung och bortskämd” handlar om ungdomar som får uppdrag varje vecka där de ska ta ansvar för nya arbetsuppgifter och lära sig att bli vuxna. Vad deltagarna ägnar sig åt för eventuella andra aktiviteter på nätterna som inte en del av formatet är inte aktuellt att visa, berättar hon för Hänt.

"Ung och bortskämd" hade premiär under gårdagen, klockan 21,00 på TV3.

Kommentera (102)
Kopiera länk
Dela