Modellen Iskra visar upp sanningen för sina 4 miljoner följare

- 30/09/2017, 10:47 -

Världskända modellen Iskra Lawrence visar upp modellernas knep för sina följare.

Iskra Lawrence, 27, är modellen som har omkring 4 miljoner följare på Instagram. I början av sin modellkarriär ratades Iskra av många modellagenturer och kallades "för stor för att vara modell". Detta resulterade i att hon efter en lång tids kamp fick nog och gick sin egen väg. 

Iskra publicerade oretuscherade rumpselfies och andra bilder på sin kropp på Instagram, där hon skrev att hon vägrar att anpassa sig efter de skeva skönhetsidealen och nu satsar på modellkarriären på egen hand. 

– Jag har inte retuscherat mina bristningar eller mina celluliter eller mitt "ryggfett". För det här är min kropp. Den är äkta och jag älskar att lägga ut bilder som visar hur självsäker jag är. För samhället har lärt oss att vi har "brister" och jag vill säga att vem f*n bryr sig. För du är mer än din kropp och du bestämmer vad skönhet är, skrev hon då.

Avslöjar modellernas vinklar och knep

Iskra har under senare tid ofta börjat lägga upp bilder och videos där hon visar upp de vanligaste metoderna som många "instagram-modeller" använder sig av för att trolla med kroppen när de poserar. 

Det Iskra vill säga är att man inte ska tro på allt man ser på Instagram utan att många tar bilder i konstiga vinklar och poser för att framhäva och förminska vissa delar av kroppen. 

I en av sina senaste bilder visar hon av av de vanligaste poseringar man möts av idag på Instagram.Vilken vinkel det är ser du i videon ovan.

Se också videon om Zara Larssons modellpojkväns stora komplex

Läs också om modellen Sarah Stage som fått hat för sin graviditet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Följer du Iskra på Instagram?