Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Book visar nya kroppen efter "Biggest Loser VIP"

Nöje | 14/11/2017 15:05

Anna Book har genomgått en enorm förvandling – efter viktnedgången på 22 kilo har hon nu opererat både magen och brösten.

Anna Book, 47, kammade hem vinsten i "Biggest Loser VIP". Anna lyckades gå ner hela 22 kilo i programmet och därefter stod nästa förändring på agendan: Anna skulle operera både magen och brösten. 

I mitten av oktober gästade Anna dessutom Filip Hammar och Fredrik Wikingssons program "Breaking news" och där avslöjade Anna sina planerade operationer. 

– Jag ska fixa mina girlisar och sen ska jag sy ihop mina magmuskler för de är trasiga. Det är en vanlig operation när man har fött barn, gjort tre kejsarsnitt och sen gjort 17 bukoperationer, sa hon glatt i programmet.

I början av november så genomförde Anna operationerna på en klinik i Malmö. Hon la in implantat i brösten för att få dom fastare. 

Nu visar Anna hur hennes mage såg ut tre veckor innan finalen i "Biggest Loser VIP", och en före och efter-bild på hennes viktnedgång.

Se skillnaden i klippet ovan! 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.