Linn Ahlborg fastnade i duschen under sin resa i Lissabon.
Linn Ahlborg var med om något traumatiskt i Lissabon där hon är på resa. - Foto: Instagram/youtube

Linn Ahlborg om hemska upplevelsen: "Låg i duschen och grät"

Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18, befinner sig i skrivande stund i Lissabon för att göra en plåtning. Hon jobbar och njuter av den fina miljön, men mitt i allt så hände någonting obehagligt på hennes hotell.


Linn Ahlborg, 18, befinner sig i skrivande stund i Lissabon för att plåta för klädmärket Na-Kd

Under resan passade hon på att spela in en vlogg där hennes fans får följa med henne under dagen. Linn berättar att det är första gången hon reser själv och att hon finner det lite obehagligt. 

– Jag vågar inte prata med någon och blir så himla feg när jag reser själv. Jag åt frukost ensam och det var bland det värsta jag gjort, berättar hon. 

Linns mysiga hotellrum i Lissabon.

Men det var inte det enda obehagliga som hände under Linns resa. 

"Jag fick nästan en panikattack", berättar Linn.

"Låg på golvet och grät"

Linn bor ensam på sitt hotellrum och skulle börja sin dag med en härlig dusch. Men det hela slutade inte som väntat. När Linn duschat klart märkte hon att dörren till duschen inte gick att öppna. Hon försökte flera gånger men insåg tillslut att hon var inlåst. 

– Jag blev inlåst i min dusch. Jag sa det till er lite skämtsamt förut men det är bland det mest traumatiska jag varit med om. Jag fick nästan en panikattack och det slutade med att jag låg ned och grät på golvet. Visst någon gång kanske någon skulle komma in och undra vart jag tagit vägen. Men då skulle jag stå där naken. 

Bildkälla: Snapchat

– Jag fick liksom inte upp själva dusch-dörren. Utan jag stod där och fick tillslut sparka mig ut, avslutar Linn. 

Som tur var slutade det hela bra och Linn kunde fortsätta sin resa och genomföra plåtningen som planerat. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Linn Ahlborg på sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.