Linn Ahlborg bilder
Linn Ahlborg öppnar upp om sina känslor i ett blogginlägg. - Foto: Privat bild från Instagram

Linn Ahlborg stöttas efter ärliga inlägget om nytagna bilderna

Linn Ahlborg skrev ut ett öppet och ärligt inlägg där hon berättade att hon många dagar har problem med sin självkänsla.


Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers och följs dagligen av flera hundra tusen människor. På sin Youtube har hon över 406 000 prenumeranter och på sin Instagram följs hon av över 571 000 människor.  Hennes kollektioner säljer slut på minuter och företagen drar i henne för kommande samarbeten.

Men det många människor glömmer är att våra kära influensers också är människor, och de kan också ha dåliga dagar. Vilket var exakt vad Linn valde att berätta om i sitt senaste blogginlägg. 

Linn skrev ett öppet och ärligt inlägg på sin blogg där hon berättar att hon vissa dagar kan gråta för att hon känner sig ful. Bildkälla: http://linnahlborg.se/

Linn berättar att hon varit iväg på en fotografering, men att det hela inte kändes bra alls. 

"Jag hatar verkligen fotograferingar för det får mig att inse hur fucking ful jag är? Alltså jag vet att man inte ska tänka så här om sig själv, och jag gör inte det jämt heller men idag har jag en sån dag och jag tänker bara vara 100% ärlig om det", skriver Linn. Hon fortsätter:

"När jag åkte därifrån ville jag börja grina helt enkelt. Jag vet inte vad det är. Jag hatar bara att lämna över kontrollen till andra människor antar jag. För jag vill ju ha det på mitt sätt. Så när jag då står där med smink jag inte känner igen mig själv i och blir tillsagd att stå i vinklar jag inte gillar och le på sätt som jag aldrig ler på annars, ja då blir jag ju inte nöjd. Sen är jag ju ingen jävla modell heller och det blir ju väldigt mycket press när man helt plötsligt måste vara och se ut som en". 

Trots att Linn bara är 18 år gammal så är hon redan en av Sveriges största influensers. Det gör att hon dagligen möter kritik som handlar om hennes utseende. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

"Jag skriver inte det här för att ni ska kommentera att jag visst är snygg eller dylikt, verkligen inte, för det hjälper inte ens när jag har sådana här dagar. Men jag tycker det är viktigt att förtydliga att allt inte är så jävla lätt som det ser ut på instagram ibland. Jag påverkas också av kroppshets, träningshets och ideal precis som dom flesta andra gör.", skrev hon.

Linn möts nu av kärleksfulla kommentarer på bloggen där hennes följare skriver hur grym hon är och att alla kan känna sådär ibland. 

Men förra veckan var det andra visor. Det kom nämligen fram att Linn gjort fillers i läpparna, vilket inte var populärt hos hennes följare. De ansåg att det är "dåligt att hon som influenser gör fillers" då hon ska vara en förebild. Du kan läsa mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.