Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Basshunter om sin fru Tina Makhia Khayatsadeh: "Personligt"

Nöje | 26/10/2018 10:19

Basshunter, eller Jonas Altberg som han egentligen heter, gifte sig i januari 2017 med sin drömkvinna Tina Makhia Khayatsadeh. Men Jonas är onekligen hemlig av sig när det kommer till sitt kärleksliv.

Basshunter, eller Jonas Altberg som han egentligen heter, har idag hunnit bli 33 år gammal. 

Det har hänt en hel del sedan han slog igenom för 12 år sedan med "Boten Anna". Förutom en vild insats i brittiska kändis-Big Brother så har Jonas även gift sig med sin stora kärlek Tina Makhia Khayatsadeh.

Paret träffades i Dubai, och efter tre år ihop så gifte de sig i januari 2017. Och det var inget snabbt litet bröllop i rådhuset. 

Paret slog på stort och gifte sig på den lyxiga medlemsklubben Dubai Polo & Equestrian club i Dubai. På plats bland gästerna fanns bland annat artisten Margaret som många minns med låten "In my cabana" från Melodifestivalen. 

Basshunter och Tina Makhia Khayatsadeh
Basshunter och Tina Makhia Khayatsadeh gifte sig i januari 2017. Bildkälla: Instagram/mattwac

Andra bekanta ansikten på det storslagna bröllopet var artisten Arash Labaf, och han var även toastmaster under den oförglömliga dagen.

– Båda grät, men på ett fint sätt. Det var jättevackert, berättade en av bröllopsgästerna för Aftonbladet.

Efter bröllopet så bar det av till Maldiverna där paret njöt av en härlig smekmånad.

Basshunter.
Basshunter år 2010. Bildkälla: Dan Hansson/SvD/TT Bild

Jonas och Tina bor nu i Dubai, och i en intervju med Aftonbladet berättar nu Basshunter huruvida han planerar att flytta hem till Sverige eller inte.

– Någon gång. Men inte just nu. Jag har tänkt på det många gånger, men man har rest runt så mycket. Man är inte van vid att vara på samma plats jättelänge. Vi får väl se. Jag säger varken ja eller nej. Men jag har tankar på det, säger han till Aftonbladet.

Men för den som är mer nyfiken på hans fru Tina så är det något som fortfarande kommer vara höljt i dunkel. För kärlekslivet med sin iranska hustru är ingenting som Basshunter vill prata om överhuvudtaget.

– Inga kommentarer. Nej, det är personligt. Det har ni inte med att göra, säger Basshunter till Aftonbladet.

Är du nyfiken på hur Basshunter har förändrats sedan genombrottet med "Boten Anna"? Läs mer här!