Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Book visar upp nya huset i Sigtuna: "Magiskt"

- 14/05/2019, 17:06

Sångerskan Anna Book, 48, och maken Roberto Toledano, 50, har flyttat in i sitt drömhus i Sigtuna utanför Stockholm. Nu visar Anna upp bilder från det nyrenoverade huset!

Det var i november 2018 som Anna Toledano Book, 48, och maken Roberto Toledano, 50, slog till på sitt drömhus. 

Paret köpte en friliggande villa i Sigtuna kommun utanför Stockholm för 4,8 miljoner kronor. För pengarna fick de sex stycken rum fördelade på 171 kvadratmeter. 

Skulle de tröttna på att sitta inne i villan, som är byggd 1961, så kan de alltid bege sig ut på den enorma tomten om 2 294 kvadratmeter.

Den som följer Anna på sociala medier har inte kunnat missa hur exalterad hon har varit inför flytten, och nu börjar familjen komma på plats i det nya hemmet. 

Anna Book
På Instagram har Anna Book flitigt uppdaterat följarna med bilder från huset. Bildkälla: Instagram/annatoledanobook

I sin blogg berättar Anna om hur hon tänker när det kommer till inredningen.

"Det är så rätt och fint för oss. Att blanda det äldre lite grövre i grunden, med det moderna, mysiga och lite lyxiga. Det känns som sagt helt rätt. Det vitmålade grova betog taket och väggarna i original blandat med lyxig skön heltäckningsmatta och dom här möblerna. Känns spot on", skriver Anna i sin blogg och visar flera bilder från huset.

Anna Book
Anna Book visar upp bilden på sitt nya sovrum i villan i Sigtuna. Bildkälla: Annabook.se

Anna avslöjar mer om hur själva husjakten gick till – de tittare på många fina hus, och var nära att köpa ett hus på Ekerö. Men när det kom till huset i Sigtuna så kändes det helt enkelt rätt direkt. 

Anna beskriver känslan som magisk, och trots att huset var helt utblåst när de tittade på det så kom känslorna omedelbart.

"Ja vi kände MASSA olika härliga känslor. Vi hittade små tecken som för oss betyder något och framför allt så kände vi att här fanns det karaktär, historia, naturen och ett makalöst underbart LUGN. Och det är precis det vi jagat insåg vi", skriver Anna.

Anna Book med familj
Anna och hennes familj har flyttat in i huset. Bildkälla: Stella Pictures.