Därför stormade Simon iväg från Bachelor-inspelningen

Det har minst sagt varit en rungande start av årets Bachelor. Redan har det skapats aningen osämja mellan tjejerna men även mellan Simon Hermansson och produktionen.


Det har bjudits på en rungande start av årets Bachelor Sverige. Kompisar till tjejerna har skickats in, svartsjuka har skapats och framförallt – en ny Bachelor har klivit in – nämligen Felix. 

Simon Hermansson som är årets Bachelor sa i en intervju att han blev så upprörd att han "möblerade om sitt hotellrum" när han fick höra nyheten och det skulle komma att bli heta diskussioner mellan honom och produktionen. 

"Jag kände mig besviken". Bildkälla: TV4Play

Men det stannar inte där. 

I Simons egen podd "Ungkarlen avslöjar allt" berättar han nu att det blivit mycket mer ovänskap med produktionen än vad tittarna fått se. Men inte på grund av den nya Bachelorn Felix.

– Jag drog ju iväg med bilen där en gång. Jag var så förbannad att jag satte mig och drog ut på motorvägen, berättar han. 

– Jag hade nämligen blivit lovad att min dotter skulle få komma och hälsa på mig. Annars skulle vi ju vara ifrån varandra i nästan två månader vilket är en sjukt lång tid och väldigt påfrestande. Jag blev sedan lovad en tidig kväll för att jag var ledsen men sedan fick jag ett kuvert om att jag skulle åka upp till huset. Då satte jag mig i bilen och körde iväg av frustration, berättar Simon vidare. 

För att höra hela avsnittet så hittar du det här.

Senaste nytt

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

Han har flest Grammisnomineringar i år

Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.

Rebecca Stella gör comeback i "Paradise hotel"

1 timme sedan
Rebecca Stella leder återigen Paradise Hotel – och hon är riktigt taggad på PH som "det en gång var".

Gustav Mandelmanns ord väcker reaktioner: "En skam för Sverige"

1 timme sedan
Gustav Mandelmann, känd från TV4-programmet "Mandelmanns gård", har publicerat ett inlägg på Instagram som delat följarna i två läger.

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

2 timmar sedan
En skräckfilm om spindlar – men sedd ur spindlarnas synvinkel. Det är vad debuterande långfilmsregissören Sébastien Vanicek ville göra med sin film ”Vermin”. Och resultatet blev lyckat. Bra kritik, publiksuccé i Frankrike och priser på flera internationella skräckfilmsfestivaler.

Blackberry Smoke-trummis död

idag 02:56
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.