The Mamas-stjärnans flirtiga ord om Mendez: "Sjukligt snygg"

På lördag tävlar The Mamas i Melodifestivalens final – tillsammans med Mendez. Och i en intervju avslöjar en av gruppens medlemmar vad de tycker om sin konkurrent: "Han är sjukligt snygg".


De senaste veckorna har fullkomligt rusat förbi och på lördag är det dags för final i Melodifestivalen. The Mamas är bland de som kommer att stå på Friends Arenas scen och försöka vinna över tittare landet över. 

Gruppen gästade nyligen Nyheter24:s Schlagerspaning, och på frågan om vem de helst skulle vilja ta en selfie med på lördag, hade en av gruppens medlemmar en särskild person i åtanke.

"Han är väldigt, väldigt snygg"

Från vänster till höger: Loulou Lamotte, Ash (Ashley) Haynes och Dinah Yonas Manna. Foto: Jessica Gow / TT

– Det finns ju olika anledningar att vilja ta en selfie med någon. Men någon jag skulle tagit en selfie med för att jag tycker att han är sjukligt snygg är Mendez, sade Loulo Lamotte till Nyheter24

Men var snabb att förtydliga att hon redan är tagen: 

– Jag måste bara tillägga att jag har en kärlek och sambo! Så jag är inte ute efter något – men jag tycker bara att han är väldigt, väldigt snygg. 

Planerna inför Melloefterfesten

Loulou är ju som sagt lyckligt kär i sin sambo. Men en av gruppmedlemmarna är single and ready to mingle. Och hon avslöjade nyligen om hennes planer inför Melloefterfesten. Här kan du kika på det! 

The mamas: "Så kom vi på vårt namn"

Kan du gissa varför gruppen heter just "The Mamas"? Trion inspirerades faktiskt av en av världens största artister när det kom till att välja namn. 

Kolla in hur The Mamas kom på sitt utmärkande namn – och vilken världsartist de inspirerades av, här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.