Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley Cyrus olika stilar på röda mattan

Nöje | 29/04/2009 15:25

Se alla premiärbilderna för Hannah Montana.

För åtta år sedan gjorde Hilary Duff en filmatisering av Lizzie McGuire som beredde vägen för Disneys framtida framgångar. Nu på fredag går Miley Cyrus debutfilm Hannah Montana: The Movie upp på biograferna i Sverige.

I filmen - baserad på teveshowen - lämnar popstjärnan sitt popstjärneliv och åker till Tennessee och får sitt livs sommarlov som bondflicka.

Hannah Montanas liv är inte helt olikt Miley Cyrus eget. I egenskap av att vara världens största tonårsstjärna med Billboardettor och tevesuccér samt som både vinnare och värd för Kids Choice Award. Serien har gjort 16-åringen till en av vår tids ikoner och ett av av världens rikaste kändisbarn.

I en omröstning på Time.com fick läsarna välja världens mest inflytesrika personer någonsin. Förvånande nog kom Cyrus på 41:a plats med 626 712 röster. Bara fyra platser bakom president Obama vars presidentkampanj avbyttes av en medieföljetong kring Mileys sextonårsdag som fick en grandios final.

Med utvik i allt från Vogue till Vanity Fair och ständigt uppdaterad i svallerblaskorna där man kan följa hennes vardag där hon ena dagen headlinar Countrygalan bara för att nästa vecka ta körkort eller shoppa med mamma.

Man har även kunnat följa männen i hennes närhet med pappa Billy Ray, syskonen och pojkvännerna Nick Jonas och Justin Gaston. Alltid på en blogg nära dig under Disneys och FBI:s beskydd.

Men framför allt är hon en förebild för unga världen över. Och även en stilikon som hyllats för sina galaklänningar. Vilken tycker du är vackrast? Kolla bildspelet för Mileys uppträdanden på röda mattan.

Miley Cyrus - Hannah Montanna - The Movie Trailer

Skrivet av: