Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robinson-Eriks avslöjanden

- 29/04/2009, 09:22 -

Christian ber om ursäkt och Lukas är falsk.

Det har tidigare framkommit att killpakten i lag Makgal fuskat till sig mat under Expedition Robinson. Christian Ternstedt var den som tog på sig allt. I en chatt på Aftonbladet får deltagaren Erik Billing som tillhör motståndarlaget frågan om vad han tycker om Christians fusk:

"Inte så mycket egentligen, ingenting förvånar mig när det gäller människor och speciellt inte oss som var med om det speciella lilla helvete Expedition Robinson faktiskt var"

Samtidigt gjorde Erik Billing ett eget erkännande:

"Dessutom fuskade jag ju lite också, men bara lite".

Erik avslöjar även i chattten att Christian börjar få dåligt samvete för sitt skitsnack i programmet så han ringer runt till alla som han tror hyser agg mot honom.

"Han ringde faktiskt i lördags och är mån om att prata med alla oss som kan ha ont blod gentemot honom, så..."

När han får frågan om vem som är falskast har Erik Billing en egen teori:

"Kanske Lukas som hela tiden är Christians medlöpare men alltid lyckats ducka kritiken? Har ni tänkt på att han är med på allt Christian gör men att Christian ensam fått ta alla smällar?", skriver han i chatten på Aftonbladet

Erik Billing i Robinson:

Skrivet av: