Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

TV4 söker nya Robinson-deltagare

Nöje | 29/04/2009 22:23

Programledaren Linda Isacsson ska dock vara mammaledig.

Det blir en ny omgång av "Robinson". TV 4 söker nu deltagare till en ny omgång av dokusåpan som börjar spelas in i höst.

Årets omgång, den första sedan TV 4 tog över konceptet, pågår just nu för fullt i tv och trots att tittarsiffrorna inte nått lika höga höjder som under glansåren i SVT har kanalen alltså bestämt sig för att fortsätta med konceptet.

TV 4 måste även finna en ny programledare eftersom Linda Isacsson ska vara mammaledig under den kommande inspelningsperioden.

–Vi har inte gjort klart med någon ersättare till henne än, säger Martin Nygren, exekutiv producent på TV 4.

Utvecklar programmet TV 4 har fått viss kritik för att programmet varit för hårt mot de tävlande, fokuserat på strapatser mer än intriger.

Martin Nygren säger att det varit en medveten satsning, men öppnar för en förändring.

– Jag tycker inte det har varit för hårt. Vi har valt att göra en ren och rak version till att börja med, men vi kommer säkert att utveckla programmet till säsong 2.

Sänds i höst?

Den pågående omgången spelades in i vintras på Filippinerna, men TV 4 ville ännu inte gå ut med var höstens inspelning kommer att äga rum. Det är inte säkert att programmet återvänder till Asien.

– Vår leverantör - Silverback - tittar på olika alternativ. De tittar inte enbart på Asien, utan även på Central- och Sydamerika.

Inspelningen drar i gång tidigt i höst. Därför kan nästa "Robinson" komma att sändas redan senare i höst. Vårens tv-tablå ser redan trång ut med tanke på att SVT visar både Melodifestivalen och vinter-OS från Vancouver på bästa sändningstid.

– Tablån ligger helt öppet för oss. Jag kan inte kommentera det, säger Martin Nygren.

Se när Jarmo pratar bajs

Skrivet av: