Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma Wiklunds filmfight med Miley

Nöje | 01/05/2009 13:41

Den svenska supermodellen är med i nya Hannah Montana-filmen.

Den svenska modellen och skådespelerskan Emma Wiklund verkar på ytan vara en lugn och sansad småbarnsmamma. Men hon har också en ilsken sida. Nu får hela svenska folket ta del av denna vrede i Hannah Montana: The Movie.

– Jag dubbar Tyra Banks roll i den svenska versionen. Det är i scenen när Tyra Banks börjar slåss med Miley Cyrus över ett par högklackade skor, säger Emma Wiklund till Nyheter24.

– Det var extra roligt då jag känner Tyra Banks. Hon spelar bara primadonna i Top Model. Det är inte på riktigt. Egentligen är hon jättetrevlig och sympatisk.

Emma Wiklund arbetar med mode men är också en riktig filmfantast och gift med filmgurun Hans WIklund. På sin blogg skriver han att han ligger bakom castingen och knep rollen framför ögonen på familjen Wahlgren.

Annars är Emmas mest känd i rollen som Petra i den franska filmserien Taxi så hon vet hur det kommer kännas för Tyra Banks.

– Jag har sett den tyska versionen av Taxi där jag blir dubbad. Det finns även en japansk version, berättar Emma Wiklund.

Scenen med damskon har blivit en snackis i USA. Men Tyra Banks kunde inte ana vilken uppmärksamhet den skulle få. På hennes Imdb står det bara "Kvinna i damsko-avdelningen".

Miley Cyrus hos Tyra Banks Show:

Skrivet av: