Vinn biljetter till Star Trek

Nu kan du vinna biljetter till årets coolaste actionfilm - Star Trek.


Att säga "Beam me up, Scotty" har aldrig varit tuffare än nu. Den nya Star Trek-filmen har premiär i Sverige den 8 maj. Och nu har du chansen att vinna två biljetter för att gå och se årets coolaste actionfilm. Så gasa in warp 8 och var med och tävla.

Det enda du behöver göra är att svara på den här enkla frågan: Vad heter kapten James T Kirks legendariska rymdskepp i filmen?

Mejla in ditt svar till tavling@nyheter24.se plus en motivering till varför just du ska vinna. Glöm inte att skicka med ditt namn, adress och telefonnummer. Nyheter24 drar tio glada vinnare på söndag den 10 maj. Så skynda och lycka till!

Det största äventyret genom tiderna inleds med STAR TREK, den otroliga historien om en ung besättnings jungfruresa ombord på det mest avancerade rymdskeppet som någonsin konstruerats: U.S.S. Enterprise. Under en resa fylld av action, humor och kosmiskt vågspel, måste de nya rekryterna finna ett sätt att stoppa ett ont väsen vars jakt på hämnd hotar hela mänskligheten.

Galaxens öde vilar i händerna på två bittra rivaler. Den ena, James Kirk (Chris Pine) är en småkriminell bondpojke från Iowa, ständigt på jakt efter spänning. Den andre, Spock (Zachary Quinto), växte upp i en miljö helt byggd på logik, utan emotionella inslag. Den vildsinta instinkten och det eftertänksamma lugnet skapar ett osannolikt men kraftfullt partnerskap, och de två är de enda som kan leda besättningen genom obeskrivlig fara, dit ingen människa tidigare varit.

OBS! Tävlingen har avslutats. Grattis till alla som vann. OBS!

Star Trek 2009:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.