Bildextra: Cannes filmfestival

Världens flottaste filmfestival har tagit sin början i Cannes i Frankrike.


Oscarsgalan må vara den största filmfestivalen i världen men klassen står Cannes filmfestival för. Fransmännen vet nämligen hur man slår på stort och flott. Och festivalens första dag gästades av både europeiska och internationella stjärnor.

Röda mattan var framrullad, solen lyste och stämningen var på topp. Självklart fanns det paparazzis på plats. Nyheter24 visar dig de exklusiva bilderna från dag ett av Cannes filmfestival.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Kändisarna på röda mattan 2008:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.