Madonna ska gifta sig med Jesus

Åtminstone om man ska tro pappan till hennes nya modellkille.


Det är varken den heliga Madonnan eller Jesus på korset som ska gifta sig även om man skulle kunna tro det inte minst med tanke på den religiösa laddningen. För när superstjärnan Madonna nu gifter sig med sin modellkille Jesus Luz sker det i Kabbalahns tecken. Det är Jesus pappa Luis Heitor Pinto da Luz, 50, som avslöjar den stora nyheten.

–Kabbalah-ceremonin i New York som ska sammanföra min son Jesus Luz och Madonna bekräftar bara att han är extremt lycklig, säger han enligt Female First.

Ceremonin kommer dock inte ha laglig kraft. Pappa Luis fortsätter med att berätta att hans 22-årige son har kommit nära Maddonas tre barn, Lourdes, 12, Rocco, 8, och David, 3. Något som talar för en framtida familjeidyll kanske.

– Hon har små barn och Jesus hjälper henne med flera saker som har med dem att göra. Han spelar boll med killarna. Jesus har karisma och älskar barn, säger Luis Pinto enligt Female First.

Det var inte alls länge sedan Madonna skilde sig från regissören Guy Ritchie, efter mer än åtta års äktenskap. Och trots den 28-åriga åldersskillnaden mellan stjärnan och Jesus, ser pappa Luis inga problem.

– Jag har talat med Madonna på telefon. På franska för mig engelska är inte så bra. Och hon verkar vara en normal och trevlig person. Hon är feminin och jag tycker inte hon verkar vara en hård person, säger Jesus pappa till Female First.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?