Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon ersätter Lauren i The Hills

Nöje | 15/05/2009 12:13

Drama queen av högsta rang.

I flera veckor har rykten cirkulerat om att den före detta Laguna Beach-stjärnan Kristin Cavallari skulle vara aktuell som Lauren Conrads ersättare i den populära realitysåpan The Hills. Men nu är det slut på ryktesspridningen eftersom det bekräftats att Kristin kommer att medverka i 10 avsnitt av The Hills till hösten. Men 22-åringen kommer att dyka upp i serien redan den 31 maj då det är säsongsfinal.

I avsnittet kommer hon att fånga buketten på Heidi och Spencers bröllop. Kristin, som är en blivande skådespelerska, är beredd på att det kommer att uppstå mycket drama i programmet.

– Det är en teveshow. Jag föreställer mig inte att jag kommer att bli kompisar med dessa människor som medverkar i serien. För mig är det bara jobb, och drama säljer. Jag tror att det är därför de vill ha in mig i serien, eftersom jag vet vad som funkar, säger hon till EW.

Kristin Cavallari i teveprogrammet Laguna Beach:

Skrivet av: