Drottningen av fett dyrkas

- 15/10/2008, 11:24 -

I total motsats till anorektikerna trivs de med sin kropp. Det finns mycket att älska.

Fläsket flödar i Generation Fett. I dokumentärserien besöker TV3 olika tjockisar i Nordamerika. Både amerikanska hamburgerrslukare och mexikanska tacosmonster. Folk som trivs med sin vikt.

Att vara ett fetto är en livsstil för dem. Inte minst för Donna Simpson som väger 285 kilo i kvällens program. Hon älskar inte bara att äta. För Donna är det en besatthet.

– Vanligtvis köper jag 20 burkar köttfärs. Sen blir jag hungrig och köper 20 till så jag är förberedd, säger Donna i programmet.

Hela hennes liv går ut på att gå upp i vikt. Ett livsmål som hennes pojkvän Philippe delar. Han är en så kallad ”feeder”. Donna har fött deras två barn. Att en kvinnan av hennes densitet lyckats bli gravid är i sig en bedrift. Men målet är att väga 450 kilo.

– Vid middag äter jag fyra gånger så mycket som andra personer. Men jag känner mig utsvulten så jag vill äta mer. Jag äter mer på kvällen. Man går upp ännu mer då.

För att ha råd att föda denna matmästare har Donna och Philippe startat en betalsida med modellbilder på Donnas barm. Där skänker feeders bidrag till brödet som är Donnas favorit.

– Jag har en stålmage och kan äta allting. Rulltårtor och kakor, säger Donna.

Donna är ett stort namn inom BBW – Big Beautiful Women. I programmet går Donna på en hyllningsfest till hennes ära i New York. Flera män tänder där på hennes valkar och dansar med dem som om magringen var en person i sig.

Generation Fett sänds i kväll kl 22:00 på TV3. En stor skål skirat smör rekommenderas i soffan. Servera gärna popcorn till.

Skrivet av: