Lördag 8 Maj
Stockholm

Noomis vågade outfit i Cannes

Greve Dracula eller modeikon?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Milleniums framgångssaga håller på att bli historisk. Filmen är hyllad till tusen och ses av folk över hela världen. Nu när filmfestivalen i Cannes är det som ligger på allas läppar är det självklart att Millenium-stjärnorna Mikael Nyqvist och Noomi Rapace ska visa upp sig på den röda mattan. Noomi har fått maximal uppmärksamhet under filmfestivalen då den stora snackisen har varit hennes annorlunda val av klänning.

Kreationen är designad av svenska Lovisa Burfitt och talade verkligen Lisbeths Salanders språk. Den var vristlång med kedjor, skinn- och nitdetaljer. Till klänningen bar Noomi en cape med silvriga nitar på axlarna.

Noomi fick sällskap på röda mattan av sin motspelare i filmen, Mikael Nyqvist. Huvudrollsinnehavarna har verkligen fått känna på hur det är att vara en världsstjärna.

– Jag har slutat räkna men är nog uppe i minst fem hundra intervjuer, sade Noomi Rapace till Dagens Nyheter.

Inte nog med att de lever och andas Milleniumfilmerna så kopplas skådespelarna ofta ihop med rollfigurerna. Den vanligaste frågan som Noomi får är nämligen:

– Alla vill veta hur lik jag är Lisbeth Salander, säger hon till Dagens Nyheter.

Efter att de visat upp sig på röda mattan så fortsatte de svenska stjärnorna till ett stort Millenium-party som hölls för ett tusental personer

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela