Noomis vågade outfit i Cannes

Greve Dracula eller modeikon?


Milleniums framgångssaga håller på att bli historisk. Filmen är hyllad till tusen och ses av folk över hela världen. Nu när filmfestivalen i Cannes är det som ligger på allas läppar är det självklart att Millenium-stjärnorna Mikael Nyqvist och Noomi Rapace ska visa upp sig på den röda mattan. Noomi har fått maximal uppmärksamhet under filmfestivalen då den stora snackisen har varit hennes annorlunda val av klänning.

Kreationen är designad av svenska Lovisa Burfitt och talade verkligen Lisbeths Salanders språk. Den var vristlång med kedjor, skinn- och nitdetaljer. Till klänningen bar Noomi en cape med silvriga nitar på axlarna.

Noomi fick sällskap på röda mattan av sin motspelare i filmen, Mikael Nyqvist. Huvudrollsinnehavarna har verkligen fått känna på hur det är att vara en världsstjärna.

– Jag har slutat räkna men är nog uppe i minst fem hundra intervjuer, sade Noomi Rapace till Dagens Nyheter.

Inte nog med att de lever och andas Milleniumfilmerna så kopplas skådespelarna ofta ihop med rollfigurerna. Den vanligaste frågan som Noomi får är nämligen:

– Alla vill veta hur lik jag är Lisbeth Salander, säger hon till Dagens Nyheter.

Efter att de visat upp sig på röda mattan så fortsatte de svenska stjärnorna till ett stort Millenium-party som hölls för ett tusental personer

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.