Steve Soderbergh tar in porrstjärna i nya filmen

Den notoriska porrstjärnan Sasha Grey får huvudrollen i "The Girlfriend Experience".


Den prisbelönta regisörren Steven Soderbergh hymlar inte med att en av dagens mest kända porrstjärnor, Sasha Grey, kommer att få huvudrollen i hans nästa projekt: "The Girlfriend Experience".

Hon ska sälja en "flickvänupplevelse"

Och Soderbergh sticker heller inte under stolen med att han behöver henne för sina erfarenheter. Filmen handlar nämligen om en prostituerad kvinna på Manhattan som inte bara säljer sin kropp utan "en flickvänupplevelse".

–Jag räknar med att Sash Grey kommer att locka en publik. Vi kommer att dra till oss uppmärksamhet genom att använda henne som huvudrollsinnehavare.

– Det är egentligen inte konstigare än att anlita Brad Pitt för en roll, om än i en annorlunda kontext, säger Steven Soderbergh till Los Angeles Times.

Den feministiska porrstjärnan

Sasha Grey är inte bara känd som porrskådis, utan mer som just en stjärna. Endast 18 år tog hon branschen med storm och är känd för sina grova porrscener i filmer som "Sasha Grey's Anatomy," och "House of Sex & Domination".

Själv säger Sasha till LA Times att hon är feminist.

–Alla kvinnor har rätt att vara feminister, vare sig de är porrskådisar eller inte. Men jag tror att feminism handlar om att kvinnor ska ta kontroll över sina liv. Jag vill också passa på att skicka ut en signal till samhället att alla tjejer i porrbranschen inte är utnyttjade eller skadade på något sätt.

–Mitt namn är mitt varumärke. Och jag kommer fortsätta att göra det jag vill eftersom att människor vill betala för det. Folk gillar ju det. Jag kommer inte låta någon komma och säga till mig att jag måste följa en viss väg, säger hon till Los Angeles Times.

Se trailern till "The Girlfriend Experience":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.