Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Boyles utbrott: Fuck off

Nöje | 28/05/2009 10:15

Blev vansinnig av domarens komplimang.

Susan Boyle, den stora stjärnan i teveprogrammet Britain´s Got Talent, har en röst som en ängel men visar nu på ett beteende som kan liknas vid det motsatta.

När Boyle såg semifinalen på ett hotell chockade hon de andra 150 hotellgästerna i rummet när hon plötsligt fick ett utbrott. Orsaken till detta var att hennes favoritdomare, Piers Morgan, hyllade en annan tävlande. Morgan sa till den tolvåriga Shaheen Jafargholi att han hittills gjort det bästa sångframträdandet i semifinalen.

Boyle, som har erkänt att hon är kär i domaren, fick då ett vansinnesutbrott. När hon hörde domarens komplimang till hennes mottävlande blev hon svartsjuk och fly förbannad. Hon ska då ha gjort en tvåfingrig gest åt teven och skrikit "fuck off".

De 150 hotellgästerna vittnade om utbrottet.

– Alla blev chockade av hennes reaktion, säger ett vittne till Mirror.

Efter utbrottet rusade Boyle upp på sitt hotellrum för att stanna där resten av kvällen. Susan är fortfarande favoriten bland de tävlande men har nu fått en tolvårig konkurrent, vilket inte verkar vara så uppskattat.

Skrivet av: