Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robinson-Christian trakasserar Linda

- 28/05/2009, 11:27 -

Skickar mail till henne varje dag.

Robinsondeltagaren och intrigmakaren Christian Ternstedt har visserligen lämnat Robinsonön men det hindrar honom inte från att fortsätta sin kavalkad av kritik på hemmaplan.

Den här gången är det Linda Isacsson som får agera måltavla för Christians giftpilar. Han riktar hård kritik mot programledaren i sin blogg.

"Kvinnan var divig, svår, irriterad, självgod, manusdriven och okänslig. Dröjde flera veckor innan hon ens presenterade sig för oss... Går man programledarutbildning på komvux innan man gör tv eller?"

Han ifrågasätter även anledningen till varför hon ställde upp som programledare.

"Hon verkade verkligen vara där enbart för arvodet. fanns ingen själ o hjärta i vad hon gjorde. Tack gode gud för att hon är gravid o inte får göra omgång 2", skriver han.

Han berättar vidare om att han har försökt bli vän med henne på Facebook men att hon har tackat nej efter ett flertal försök från Christians sida. Han blev då "extra taggad" och började trakassera henne varje dag.

"Jag började adda henne varje dag, skriva mess till henne att gå med på min inbjudan o sluta tjafsa.."

Efter att ha försökt varje dag i tre veckor är han fortfarande inte kompis med henne på sajten.

Skrivet av: