Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robinson-Angela åtalad för smuggling

Nöje | 28/05/2009 17:08

Polisen gjorde husrannsakan.

Bara några dagar innan Robinsonfinalen går av stapeln avslöjas nu den utröstade deltagaren Angela Monroes mörka hemlighet. För två år sedan hände något som hon i programmet undanhöll in i det sista.

År 2007 öppnade tullen på Arlanda flygplats ett paket som var adresserat till Angela Monroe. Paketet innehöll 10 000 doser anabola steroider och en mängd potenshöjande medel.

Polisen kontaktade Angela och gav henne två val. Antingen skulle de bryta upp hennes källarkontor eller så kunde hon tala om var nyckeln fanns. Polisen gjorde en husrannsakan och beslagtog hennes mobiltelefon.

Polisen har bevis

I mobilen kunde polisen läsa en sms-konversation mellan Angela och en kille som hon vid det tillfället dejtade.

– Det var ett sms där det stod att jag skulle ta med Vitamin C till honom och så var det en massa smileys och pussigull. Det som det betydde var att jag skulle ta med Viagra till honom. säger hon till Aftonbladet.

Konversationen utgör nu bevis mot henne. Men Angela håller fast vid att hon är oskyldig. Hon tipsade polisen om att det var en vän i hennes närhet som hade beställt dopingpreparaten i hennes namn. Sedan trodde hon att det hela var överstökat. Men hon står nu åtalad.

Angela säger även att hon aldrig skulle ha ställt upp i Robinson om hon var skyldig och att hon visste att det här skulle komma upp.

– Jag ser fram emot rättegången. Det ska bli skönt att bli frikänd, säger hon till Aftonbladet.

Skrivet av: