Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexander Skarsgård mördad av Lady Gaga

Nöje | 29/05/2009 12:54

Sångerskan Gaga gör sin coolaste video hittills och hon älskar oss svenskar.

Hollywood älskar oss svenskar. I synnerhet nu när trenddivan Lady Gaga kör stenhårt på blågult. Hennes senaste musikvideo regisseras inte bara av Jonas Åkerlund utan också Alexander Skarsgård är med i ett stort hörn.

Och det är en föga smickrande roll egentligen. I inledningen av "Paparazzi" som den heter och som är nästan åtta minuter, kastas Lady Gaga från en balkong av Sveriges hunkexport. Allt efter en het hångelscen där sångerskan gagar loss på svenska. Men hämnden är ljuv.

Alexander Skarsgård har slagit igenom stort på andra sidan Atlanten sedan hans roller i True Blood och Generation Kill. Det här lär skjuta honom ännu högre upp bland stjärnorna.

Och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Musikvideon kallas redan för "episk" och "kult". Och på kändisbloggaren Perez Hiltons hemsida har videon blivit en enorm succé. En ny hit för både Lady Gaga och oss svenskar. Heja Sverige friskt humör med andra ord.

Kolla in Lady Gagas hyllning till oss svenskar. Klicka på videon nedan.

Skrivet av: