Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här bryter Englands stjärna ihop

Nöje | 30/05/2009 10:56

Hollie Steel är en av stjärnorna i Britain's got Talent men i går bröt hon ihop.

Hon hade kommit så långt. Ända till seminfinalen. Hollie Steel som dansade och sjöng sig in i engelsmännens hjärtan. Men under gårdagens liveshow så brast det för tioåringen.

Mitt på scen, iklädd en vackert rosa klänning. Framför publiken och med varenda kamera riktad mot sig och därmed också miljontals tittare. Nerverna blev för mycket för lilla Hollie Steel. Hon glömde raderna och skräcken lyste ur hennes ögon. Man kan se hur Simon Cowell mumlar "Hon har glömt orden" innan Hollie brister ut i gråt till mångas förskräckelse.

En av domarna, Amanda Holden, tyckte så synd om flickan att hon gick fram till scen medan Hollie Steels mamma också försökte trösta sin dotter. Hollie Steel bad desperat om att få börja om men producenterna förklarade att det inte var möjligt med tanke på reglerna. Hollie's sammanbrott hade förstört hennes stora chans. Trodde hon.

För som en riddare i vit rustning kom Simon Cowell. Helt sonika lade han in sitt veto mot producenternas beslut och senare i programmet fick Hollie Steel uppträda igen. Inte nog med det, domarna skickade henne även vidare till final. Cowell har trots allt visat att det finns något som kan liknas vid ett hjärta där inne. Och tittarsiffrorna? Ja, de satte säkerligen rekord.

Se Hollie Steels sammanbrott:

Skrivet av: