Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Twilightstjärnorna kära på riktigt

Nöje | 03/06/2009 12:13

Rob är galen i Kristen.

Det pratas, spekuleras och hoppas. Är Twilightstjärnorna Robert Pattinson och Kristen Stewart tillsammans på riktigt?

Nu avslöjar äntligen vänner till dem att skådespelarna har starka känslor för varandra.

– Rob är galen i Kristen, säger en källa till OK! Magazine.

Hettade till under gala

Rob och Kristen anstränger sig inte direkt för att vi ska tro motsatsen. Under 2009 MTV Movie Awards vann de pris för bästa filmkyss. När de skulle tacka för priset ställde de sig nära varandra, tittade djupt i varandras ögon och kysstes - nästan.

Istället för att fullborda kyssen vände sig Kristen mot publiken och tackade.

Paret har setts tillsammans ett otal gånger utanför arbetstid och kärleksryktena har bara förstärkts med tiden. Källor i skådespelarnas närhet uppger att det inte bara är vänskap mellan dem utan att det även finns ett starkt kärleksband, trots att Kristen har pojkvän sedan fem år tillbaka.

– Trots att Robert visste att Kristen hade en pojkvän gjorde han ingen hemlighet av att han var galen i henne, säger en av Kristens vänner till OK! Magazine.

Slog gnistor om dem

Under inspelningen av den första Twilightfilmen spenderade de mycket tid tillsammans, bara de två. De satt till och med uppe de flesta nätterna och pratade, skrattade och spelade musik.

Källan berättar även att det klickade direkt mellan Kristen och Rob när de blev presenterade för varandra.

– När de provspelade tillsammans första gången slog det gnistor om dem. Problemet är att hon slits mellan sitt fiktiva och sitt verkliga kärleksintresse, säger källan til OK! Magazine.

Skrivet av: