Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kill Bill-stjärnan Carradine hittad död

- 04/06/2009, 17:30 -

David Carradine hittades i ett hotellrum i Thailand med ett snöre runt halsen.

Kung fu-stjärnan David Carradine, 72, var i Bangkok för inspelningen av sin senaste film Stretch. BBC News skriver att en hotellstäderska hittade Carradine död i en garderob i ett lyxhotell. Samtidigt skriver nyhetssajten The Nation att han hittats med ett rep runt halsen. Det är fortfarande oklart om han begick självmord, men händelsen har chockat Hollywood där Carradine varit verksam sedan början av 1970-talet.

– Han var full av liv, ville alltid jobba... en fantastisk person, säger agenten Chuck Binder enligt BBC.

Carradine, mer känd som den läspande huvudkaraktären Bill i Quentin Tarantinos monsterrulle Kill Bill, bodde på hotellet sedan i tisdags. På torsdagen låg han död i sitt hotellrum. Enligt de första rapporterna hittades han med ett snöre från gardinerna runt halsen. Enligt polisen hade han då varit död i minst tolv timmar. Det finns inga misstankar om brott.

Carradine i Kill Bill:

Carradine var gift med Annie Bierman och hade fyra barn. Om uppgifterna om självmord stämmer är han inte den förste Hollywoodstjärnan att ta sitt liv. Så sent som förra året hittades Heath Ledger död på sitt hotellrum efter att ha tagit sitt liv med en cocktail av mediciner.

Intervju med David Carradine:

Skrivet av: