Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tittarstormen mot Katrin

Nöje | 18/10/2008 16:15

De vill inte se henne i rutan längre.

Tittarnas reaktioner på Katrin Zytomierskas framträdande på teve igår låter inte väntas på sig. På Katrins senaste inlägg på sin idolblogg där hon förklarar att hon inte fått sparken utan tagit time out, strömmar kommentarerna in.

Signaturen Gunilla sätter hårt mot hårt och tycker att Katrin ska säga upp sig istället. Micke tycker att Katrin istället borde söka arbete i en gruva och inte jobba med människor.

En anonym person konstaterar krasst att Katrin gärna få ta en time out i ett par år. Signaturen Joppe ropar ut att det ska bli skönt att slippa Katrins botoxade ansikte i rutan varje fredag och ännu en anonym person tycker att det är skandal om TV4 inte ger Katrin sparken.

Endast några få kommentarer är till Zytomierskas fördel. Agata skriver att TV4 vände kappan efter vinden eftersom de visste hur Katrin var innan de anställde henne som bloggare och programledare.

Det kommer bli hårt för Katrin att göra en come back. Hur lång time outen blir och huruvida Katrin kommer att synas i fredagens Eftersnack är frågor som fortfarande förblir obesvarade av både Katrin Zytomierska och TV4.

Skrivet av: