Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Palin gör humorsketch i teve

Nöje | 19/10/2008 02:17

Det är nu klart att republikanernas vicepresidentkandidat Sarah Palin kommer att uppträda i Saturday Night Live. Huruvida hon kommer att stöta ihop med sin härmapa Tina Fey har däremot inte kommunicerats. Palin kommer att medverka i det klassiska sketchprogrammet i helgens avsnitt, som leds av skådespelaren Josh Brolin.

Brolin själv har i dagarna annars fullt upp med PR-arbete för Oliver Stones nya film "W", där han gestaltar president George W Bush. Men sannolikheten att han kommer att hamna i en sketch med just Palin bedöms som låg. I dagsläget har Palin ingen aning om vad hon kommer att ställas inför i programmet, skriver Variety.

– Jag har inte sett något manus ännu. De har inte ens antytt hur manuskriptet kommer att se ut, meddelade hon i ett radioprogram på fredagen.

En sak som är säker är att Tina Feys imitationer av Palin har gjort att Saturday Night Live fått ett stort tittaruppsving under hösten.

Skrivet av: