Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Palin gör humorsketch i teve

- 19/10/2008, 02:17 -

Det är nu klart att republikanernas vicepresidentkandidat Sarah Palin kommer att uppträda i Saturday Night Live. Huruvida hon kommer att stöta ihop med sin härmapa Tina Fey har däremot inte kommunicerats. Palin kommer att medverka i det klassiska sketchprogrammet i helgens avsnitt, som leds av skådespelaren Josh Brolin.

Brolin själv har i dagarna annars fullt upp med PR-arbete för Oliver Stones nya film "W", där han gestaltar president George W Bush. Men sannolikheten att han kommer att hamna i en sketch med just Palin bedöms som låg. I dagsläget har Palin ingen aning om vad hon kommer att ställas inför i programmet, skriver Variety.

– Jag har inte sett något manus ännu. De har inte ens antytt hur manuskriptet kommer att se ut, meddelade hon i ett radioprogram på fredagen.

En sak som är säker är att Tina Feys imitationer av Palin har gjort att Saturday Night Live fått ett stort tittaruppsving under hösten.

Skrivet av: