Kristens heta relation med Taylor

Paret umgicks ständigt - hälsade på hos varandra och gick ut och åt middag.


Kristen Stewart och hennes motspelare i Twilight, Taylor Lautner, var tvungna att komma varandra riktigt nära och bli mycket bra kompisar för att kunna spela in uppföljaren till Twilight - New Moon.

Den 19-åriga skådespelerskan och hennes 17-årige motspelare spenderade flera veckor tillsammans innan inspelningen.

De skulle nämligen komma varandra närmare för att det skulle bli en fantastisk kemi när det var dags att spela in New Moon.

Taylor, som spelar varulven Jacob Black i filmen, förklarar hur det ligger till.

– Förhållandet mellan Jakob och Kristens karaktär Bella blir hetare i den här filmen. Man kan nästan fråga sig om vänskapen kommer att övergå i kärlek? Ibland verkar det faktiskt som det, säger han till FemaleFirst.

Taylor fortsätter att berätta om förhållandet mellan de två karaktärerna.

– De är så öppna med varandra och de kan berätta allt för varandra. Det var därför väldigt viktigt för mig och Kristen att lära känna varandra. Innan vi började filma växte vi nästan ihop. Vi hälsade på hos varandra, bara umgicks och gick ut och åt middag. En massa tid till att göra ingenting - bara spendera tid tillsammans, säger Taylor till FemaleFirst.

Filmens regissör, Chris Weitz, blev imponerad av hur hårt Taylor jobbade inför filmen och tror att publiken kommer att bli chockad när de ser hur bra han är.

Det verkar som om Taylor bönar och ber om samma uppmärksamhet som Robert Pattinson fått. Frågan är om det är möjligt - för någon?

New Moon trailer:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.