Carina Berg kollapsade backstage

När vinnaren skulle utkristalliseras tappade TV4:s favorit fattningen.


Höggravida programledaren Carina Berg kollapsade strax efter att hon fick priset som året kvinnliga programledare på Kristallen. Tryckande värme och chockbeskedet fick henne att tappa fattningen backstage, där hon senare togs omhand.

– Jag blev alldeles vimsig under tacktalet. Jag blev så snurrig och tappade helt fattningen. Jag kände hur jag blev för varm. Och så var jag ju hormoniell också, säger Carina Berg till Expressen.

Karin Falck var stabil och härlig. Hon kramade om mig efteråt. Jag kände mig trygg när jag blev ledsagad av henne. Jag skakade.

Efter att hon tagit emot priset på scenen föll hon i gråt hos TV4-kollegorna.

– Jag var ju helt snurrig. Jag satt och var tårfylld där när jag kom in till mina kolleger. Och det är ju alldeles strax dags. Och är det inte det är det något fel, säger Berg till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.