Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Angelina och Megan slåss om nakenroll

- 30/08/2009, 16:18 -

Vinnaren måste blondera håret. Och klä av sig naken. Många gånger.

Veteranen mot nykomlingen. För första gången någonsin slåss Angelina Jolie och Megan Fox om samma filmroll. Den som vinner måste färga håret blond - för att bli Barbarella. Och får samtidigt chansen att spela en av filmhistoriens mest nakna roller.

Det är snart dags för en nyinspelning av science fiction-klassikern Barbarella. Filmen, som släpptes 1968, gjorde Jane Fonda till en sexsymbol av sällan skådat slag. Och nu vill brunetterna Angelina eller Megan gå i Fondas fotspår.

Den rutinerade producenten, 90-årige Dino De Laurentiis, är övertygad om att filmen kommer att bli en kassasuccé - men bara om en av brunetterna får rollen, skriver DailyStar. Tidigare har det lutat mot att Rose McGowan ska få rollen. Men det har ännu inte bekräftats.

Filmen, som har en budget på lite över en miljard kronor handlar om att Barbarella ska åka till en annan planet för att hämta hem vetenskapsmannen Durand Durand. Resten av filmen handlar i stort sett om att Barbarella ska visa hud.

När hon kommer till planeten SoGo så får hon lära sig att ha sex via penetration då hennes eget folk får orgasm med hjälp av läkemedel.

I originalinspelningen hittar Barbarella ständigt nya ursäkter till att hamna i sexuella positioner. Hon har även sex med en ängel, Pygar, och kör slut på en tortyrmaskin som dödar genom sexuell njutning.

Vem vill inte se ett mästerverk som Barbarella i en modern version?

Skrivet av: