Tarantino gör tredje Kill Bill

Quentin: Jag och Uma Thurman är redo att jobba ihop igen.


Kill Bill-serien, Quentin Tarantinos filmer om den hämndlystna yrkesmördaren Black Mamba, kommer att få en uppföljare.

Till italienska Rai berättar den amerikanske mästerregissören att han och filmernas huvudskådespelare Uma Thurman behövt "lite tid ifrån varandra" efter de två tidigare kassasuccéerna från 2003 och 2004, men att Uma nu är beredd greppa samuraisvärdet igen, skriver Badtaste.it.

Det är inte klart när filmen, som kan förväntas heta Kill Bill: Volyme 3, får premiär.

Quentin har aldrig gjort någon hemlighet av att filmerna bland annat inspirerats av svenska Thriller - en grym film från 1974 med Christina Lindberg i huvudrollen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".