Oprah: Jag väger 90 kilo

"Jag skäms. Jag borde veta bättre."


Talkshowstjärnan Oprah Winfrey talar ännu en gång ut om sin vikt. Från att väga knappa 72 kilo för två år sedan har Winfrey ännu en gång fallit för de många frestelserna och erkänner nu att hon ökat drastiskt i vikt till dryga 90 kilo igen.

–Jag är arg på mig själv för att jag har trampat i klaveret igen.

54-åriga Oprah beskriver sin viktkamp i det nya numret av sin egen tidning som pinsam.

– Jag skäms över mig själv... Jag kan inte förstå hur jag, efter alla dessa år och efter allt jag kan om hälsa och vikt, fortfarande pratar om min vikt. Jag tittar på mina smalare jag och tänker "Hur lät jag detta hända igen?".

Tidigare har Oprah tagit upp sina viktproblem i sitt teveprogram. 1988 lät hon en vagn med 30 kilo fett rullas ut för att representera den vikt hon bantat bort. Men nu är Winfrey tillbaka på noll igen.

– Jag känner mig som en fet ko, berättar hon till People.

Förhoppningsvis tar sig tevestjärnan i kragen och hittar tillbaka till sin mer hälsosamma livsstil.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.