Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rikard Palm: Hur ska jag orka?

Nöje | 25/11/2008 13:23

Det folkkära nyhetsankaret Rikard Palm oroar sig för framtiden.

I en debattartikel på sajten Newsmill skriver nyhetsankaret Rikard Palm om förflyttningen till nattskiftet och berättar bland annat att han upplevt ett fantastiskt stort stöd från tittarna och då särskilt unga människor och invandrare.

– Och det är i synnerhet tillfredställande att så många unga människor hört av sig och dessutom har jag noterat support från grupper av människor vi slarvigt brukar bunta ihop under epitetet "invandrare", skriver Palm.

Palm berättar om hur programledardrömmen väcktes tidigt och hur han som barn brukade leka nyhetsankare inne på toaletten.

– Min dröm väcktes således tidigt och alldeles uppenbarligen har jag lyckats bra! Varför peta mig och sätta mig på natten då? Med enorma konsekvenser för mig, dels sociala, men även hälsomässiga - hur ska jag, som fyller 48 nästa gång orka med nätterna? Mina tio-åriga tvillingpojkar? Skriver Palm på Newsmill.

Trots det är Palm noga med att understryka att det inte är särskilt synd om honom. Han har ju trots allt ett jobb.

Skrivet av: