Rikard Palm: Hur ska jag orka?

Det folkkära nyhetsankaret Rikard Palm oroar sig för framtiden.


I en debattartikel på sajten Newsmill skriver nyhetsankaret Rikard Palm om förflyttningen till nattskiftet och berättar bland annat att han upplevt ett fantastiskt stort stöd från tittarna och då särskilt unga människor och invandrare.

– Och det är i synnerhet tillfredställande att så många unga människor hört av sig och dessutom har jag noterat support från grupper av människor vi slarvigt brukar bunta ihop under epitetet "invandrare", skriver Palm.

Palm berättar om hur programledardrömmen väcktes tidigt och hur han som barn brukade leka nyhetsankare inne på toaletten.

– Min dröm väcktes således tidigt och alldeles uppenbarligen har jag lyckats bra! Varför peta mig och sätta mig på natten då? Med enorma konsekvenser för mig, dels sociala, men även hälsomässiga - hur ska jag, som fyller 48 nästa gång orka med nätterna? Mina tio-åriga tvillingpojkar? Skriver Palm på Newsmill.

Trots det är Palm noga med att understryka att det inte är särskilt synd om honom. Han har ju trots allt ett jobb.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.