Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Filip & Fredrik gör talkshow i USA

Nöje | 26/11/2008 10:05

Monstersatsning ska göra duon känd bland amerikanerna.

Filip & Fredrik står inför sitt drömprojekt. Kanal 5-duon är för tillfället och letar studio för monstersatsningen i USA - en talkshow som ska sändas i vår. I bästa fall kan det ske från den studio som Martha Stewart använder i sitt program.

Avsikten är att blanda svenska gäster med amerikanska.

– Det är viktigt att påpeka att det här är det svenskaste vi har gjort. Det här handlar inte om att vi ska bjuda in Village Voice-reportrar som vi ska slicka i röven. Vi ska ta upp svenska aktuella händelser. Om det är en konflikt i kommunfullmäktige i Järpen så bjuder vi in kommungubbarna till studion, säger Fredrik Wikingsson.

Tanken är att de ska använda sig av simultanöversättning som i FN för att gästerna ska kunna kommunicera med de svenska.

– Vi använder USA för att få perspektiv. Det är Halal-tv-tider och det här blir ”Berget kommer till Mohammed-tv”, säger Wikingsson till Resumé.

Skrivet av: