Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"TV4 krävde att jag skulle ta Restylane-sprutor"

- 11/02/2010, 12:44 -
Elisabet i Let's Dance.

Elisabet i Let's Dance.

Janerik Henriksson/Scanpix

Journalisten och programledaren Elisabet Höglund är besviken på TV4.

Härvan växer kring Elisabet Höglunds plötsliga avsked från TV4 och programmet Förkväll som Elisabet varit programledare för tillsammans med Yvonne Ryding och Carin Da Silva.

I dag berättar Elisabet Höglund för Expressen att TV4 ville att hon skulle genomgå skönhetsingrepp i direktsändning. I måndags blev en Robinsondeltagare injicerad med fillern Restylane – i direktsändning. Men egentligen ville TV4 att Elisabet Höglund skulle genomgå ingreppen, skriver Expressen.

- Jag blev tillfrågad om jag själv kunde tänka mig att få sprutor i direktsändning. Det skulle få mycket publicitet och uppmärksamhet, sa de på TV4. Jag visste inte vad jag skulle säga, så chockad var jag, säger Elisabet Höglund till Expressen.

Ebba Adielsson, exekutiv producent på TV4, förklarar att det aldrig varit kanalens vilja och avsikt att uppmuntra till skönhetsingreppet, skriver Expressen.