Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ugly Betty vill bli Wonder Woman

Nöje | 06/12/2008 13:02

Det är fritt fram att drömma. Det gör Ugly Betty hela dagarna.

America Ferrera som spelar huvudrollen i Ugly Betty är den hetaste hispanic-stjärnan just nu. Men också den fetaste. Man kan säga att det var hon som gav höften ett ansikte.

Nu säger sig American Ferrera vilja ta sig an en ny roll och haka på superhjältetrenden.

– Jag vill verkligen göra en actionfilm. Kanske en superhjältinna som Wonder Woman. Det skulle jag älska. De ser så häftiga ut de där actionfilmerna Batman och Iron Man och alla dessa häftiga roller. Men jag vet inte om det kan bli av, säger hon enligt Msn.

Sedan tidigare har Gisele Bundchen, Jessica Biel och Beyonce Knowles sagt sig vilja ta an rollen som den ultimata superhjältinnan. De känns troligare att någon av dessa får chansen. Problemet för American Ferrera är att Wonder Woman är, i egenskap av amazon, en av de mest vältränade hjältarna i serievärlden. Då måste Ferrera sluta på Ugly Betty för den serien bygger på att hon har höfter som rubgyspelare.

Tankeväckande reklam för Ugly Betty.

Bra trailer för Wonder Woman.

Skrivet av: