...och ser inte särskilt ljust på sin framtid i teve.
...och ser inte särskilt ljust på sin framtid i teve. - Foto: Pontus Lundahl / Scanpix

Elisabet Höglund utan tevejobb

Efter Höglunds osäkra medverkan i programmet Förkväll är hon nu arbetslös.


I förra veckan berättade Elisabet Höglund att hon hoppar av sitt jobb på TV4:s Förkväll.

Under våren har hon, efter sitt avbrott från programmet, fått i arbetsuppgift att intervjua kända personer - men ingen ville ställa upp.

På onsdagen hade Höglund möte med programdirektören och producenten för Förkväll där hon sa att hon inte längre vill jobba med programmet.

- Jag vill sätta punkt och gå vidare. Jag ville att kontraktet skulle upphöra tidigare, eftersom jag inte har några arbetsuppgifter längre. Projektet vi skulle göra misslyckades. Vi ville träffas. Det var kanske ett avslut på den här historien, eller början på något nytt. Det vet man inte, sa Elisabet Höglund enligt Expressen.

Höglund har inga planerade tevejobb framför sig och är nu arbetssökande.

Hon ser inte ljust på sina chanser att få jobb inom den närmaste framtiden.

- Ofta lägger de sina tablåer ganska tidigt på året för hösten och vintern, så den är väl lagd redan och det finns väl inga program där som jag skulle kunna jobba med. Jag vet inte. Och SVT har inte hört av sig. Så jag har inga tv-jobb på gång alls, säger Höglund i Expressen.

/
/
SVT
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.