Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay minst lika bra som Scarlett

Nöje | 11/01/2009 12:24

Skvallret har förtört Lindsays rykte och satt hinder i hennes karriär.

Lindsay Lohan var en etablerad skådespelare redan som barn. Men nu i vuxen ålder får hon inte några av de större rollerna som hon önskar och förtjänar.

– Vad som sårar mig mest är att jag har arbetat lika hårt som någon annan skådespelare i min ålder, som Scarlett Johansson, men jag har inte fått de möjligheter de får, säger Lindsay till Interview magazine.

– Folk är så distraherade av allt strul som jag har haft i mitt liv. Men det betyder inte att det kommer fortsätta så för alltid.

Därför har regissörerna ryggat tillbaka på grund av allt skvaller om Lindsay. Även hennes skådespelar-kollegor har en felaktig bild av hur Lindsay är som person, baserad på skvallersidorna.

– Till och med skådespelare - jag menar bra sådana som jag vill arbeta med - har en sådant missuppfattning om vem jag på grund av allt som har sagts.

När allt kommer omkring så Lindsay åtminstone någon som förstår henne. Den vackra flickvännen Sam Ronson. Även om Lindsay själv tvivlar på om det ska hålla.

– Jag är kräftan som betyder att jag är moderlig och känslosam. Så i förhållanden är jag körd, skriver The Sun.

Skrivet av: