Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så mycket kostar det att vara med i Lailas show

- 03/05/2010, 08:40 -
1 av 3

Patrik Österberg/All Over Press Sweden

2 av 3

Patrik Österberg/All Over Press Sweden

3 av 3

Peter Ortvik/All Over Press Sweden

En bra affär? För en halv miljon kan du vara med och bygga Laila Bagge och Niclas Wahlgrens lyxhus.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren gifte sig den 6 mars i år. Men livet som nygift är inte komplett utan det obligatoriska husbygget. Och som den smarta affärskvinna Laila Bagge är så passar hon på att casha in på både bröllopsbilder och kåk.

TV4 Plus kommer nämligen sända en dokusåpa från Laila Bagge och Niclas Wahlgrens husbygge, avslöjar Expressen. Paret Bagge-Wahlgren försöker nu få huset sponsrat.

Enligt Dag Isgör, marknadschef på företaget Govaplast.se som säljer trädäck och terasser, så fick han ett erbjudande om att med sina produkter vara med i Laila och Niclas program. Men det skulle kosta. Hela 500 000 kronor skulle Dag Isgör vara tvungen att bidra med – samt material till terassen, skriver Expressen.

- Knösar och PR-människor ska pröjsa sina egna grejer, punkt slut!, säger Dag till Expressen.

Emma Olofsson är vd på det pr-företag som enligt Dag kontaktade honom. Hon förnekar att Dag Isgör ska ha fått något erbjudande.

- Jag tror i så fall att han är besviken över att han inte får vara med, för han ska inte vara med, säger Emma Olofsson till Expressen.