Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bildextra: Snyggast på Golden Globe

Nöje | 12/01/2009 07:14

Bilderna från nattens gala är här. Blåsor, frack och fluga. Men vem var hetast?

Sacha Baron Cohen blev utbuad för sitt skämt om Madonna. Tina Fey däremot fick en hel del skratt. Bland blåsorna, diademen och allt högklackat fanns storstjärnor som Jennifer Lopez, Beyoncé, Angelina Jolie medan det på mansfronten var lite tunnare. Det hände så klart på kvällens supergala Golden Globe.

Kate Winslet blev galans stora vinnare med pris för både bästa biroll och huvudroll för sina insatser i The Reader och Revolutionary Road. Även Colin Farrel och Mickey Rourke fick känna Golden Globe-statyettens tyngd i sin hand. Den avlidne Heath Ledger prisades även han.

Hyllning eller diss. Ett koncept som också tillämpas på röda mattan. För frågan är vem som är snyggast och vem som är fulast? Klädmässigt, stilmässigt, smyckesmässigt... inget går kamerorna förbi. Och det gäller att se bra ut. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av: