Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Winehouse till Hollywood

Nöje | 15/01/2009 07:03

Filmbolaget vill inte ha någon som "ser ut som en benig crackmissbrukare".

Amy Winehouse slog mot den karibiska ön St Lucia, värre än någon orkan tidigare. Men det har inte gjort henne mindre betrodd i andra branscher. Nu erbjuds hon en filmroll i Hollywood.

Det är Universal Pictures som skickat ett manus där Winehouse skulle passa i rollen som en musiklärare på en problemskola. Med Winehouse alla problem lär rollen vara pefekt.

Men hon kan bara få rollen om hon lyckas hålla sig borta från drogerna säger en filmkälla enlit Star Pulse:

– Filmen är lite som Michelle Pfeiffers Dangerous Minds. I rollen som musiklärare kan Amy använda sig av sina sångtalanger. Jonathan Rhys Meyers är aktuell i en biroll.

– Hon har erbjudits en dramalärare som heter Matt Ryan från Royal Academy of Music Theatre Department i London. Men hon måste förbättra som hälsa och sinnesställning annars dras erbjudit in. Du kan inte ha en lärare som ser ut som en benig crackmissbrukare. Förhoppningsvis blir det här en drivkraft för henne

Dangerous Minds

School of Rock

Skrivet av: