Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge bryter ihop i teve

- 28/01/2009, 09:24 -

Ett avhopp från programmet "Made in Sweden" knäckte blondinen.

"Made in Sweden" är Idoldomarnas egna teveprogram. Där Andreas Carlsson, Laila- och Anders Bagge, formar två sångbegåvningar till riktiga stjärnor. Eller så är det i alla fall tänkt. För redan från början har det varit problematiskt.

Kim Fransson, en av de båda programdeltagarna, har haft det jobbigt redan från start. Utskälld av en arrogant Desmond Child, hunsad och allmänt omotiverad. I kvällen avsnitt går det tre steg för långt. När Kim Fransson säger precis vad han tycker bryter Laila Bagge ihop i tårar.

– Jag kan inte stå till svars för mitt hjärta under de här förutsättningarna, så jag går tillbaka till däckverkstaden, säger Kim innan han beslutar sig för att hoppa av programmet och går ut genom dörren.

Det blir för mycket för Laila som börjar storgråta.

– Jag tycker det här är skitjobbigt, på riktigt. Det är jobbigt när man lagt ner så mycket tid och vi har jobbat så hårt. Det är en katastrof på riktigt, säger hon.

Frågan är hur programmet kommer att se ut nu i fortsättningen. "Solo in Sweden" är ett förslag.

Kim talar ut om oförskämda Desmond Child:

Skrivet av: