- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX

Stjärnklart i ny omgång av "Robins"

Det blir både internationella och nationella stjärnor när Robin Paulsson inleder en ny säsong av pratshowen "Robins".


Den 2 oktober har den sjätte säsongen av pratshowen "Robins" premiär, då gästar allkonstnären Carolina Gynning och komikerkollegan Johan Glans.

Senare under säsongen kommer även internationella gäster som amerikanska komikerna Arj Barker ("Flight of the conchords") och Maz Jobrani ("Axis of evil").

Dessutom är folkkära Fredrik Lindström klar för programmet.

Vad är nytt i år?
- En del gamla gäster kommer tillbaka, som Johan Glans. Men han är ju i "Spamelot" och "Åsa Nisse"-filmen så det finns mycket att prata om. Det är kul att Fredrik Lidström kommer. Han förslog det själv. Och det är extra kul eftersom han ställer upp så sällan, säger Robin Paulsson till Expressen.

Programmet spelas in på torsdagskvällar med start den 30 september på Slagthuset i Malmö, som rymmer 600 personer. Biljetter till inspelningen finns att köpa hos Ticnets ombud.

SVT
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

1 timme sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

2 timmar sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?