Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Han är inte frisk i huvudet"

Henrik Montgomery / SCANPIX

Nöje | 17/09/2010 13:06

Mannen är dömd för kvinnomisshandel samt för att tillsammas med sin bror förgripit sig sexuellt på en flicka. När mammorna fick höra om mannen väckte det avsky. – Den här mannen är allt annat än frisk i huvudet, säger kvinnan som uppvaktats av mannen.

Produktionsbolaget Meter uppger att de rutinmässigt kontrollerar deltagarnas bakgrund till dejtprogrammet Ensam mamma söker. Ändå slank mannens kriminella bakgrund igenom.

Mannen av avtjänat sex månaders fängelse för kvinnomisshandel samt för att han tillsammans med sin bror förgripit sig sexuellt på en 14-årig flicka.

– Det är en som har betett sig jäkligt illa och det är den här mannen som har sökt till programmet. Jag kommer inte att peka ut vem som har gjort vad och vad de gjort fel, det enda jag vet är att den här mannen är allt annat än frisk i huvudet, säger mamma som uppvaktats av mannen till Aftonbladet.