1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Erika: "Jag var smartare när jag kom hem"

I förra säsongen av Paradise Hotel gjorde hon braksuccé. Nu avslöjar Erika Johnson allt om vad man får och inte får göra i paradiset.


Erika Johnson deltog i förra säsongens Paradise Hotel. Ikväll börjar en ny säsong och Nyheter24:s bloggare kommer att boka sig framför teven.

–Jag tackar personligen gud att Alex Schulman ska vara programledare. Och tyvärr tror jag alla som inte klarat av att se Paradise Hotel förut, om de nu finns någon sån kommer bli tvungen att älska det nu när Alex är med, säger hon till Nyheter24.

Under sina veckor på hotellet lärde sig deltagarna vad som var viktigt under en lång, övervakad inspelning.

– Det viktigaste är att lära sig att hamstra - på ett smidigt sätt. Man tar inte 24 öl samtidigt och ställer de i badrummet:

– Sedan får man aldrig fråga produktionsteamet om lov, då hittar de bara på nya regler. Låt Kör på tills du åker ut, sen smörar man så att man får bo bra tills finalen, säger hon till Nyheter24.

Allt funkar i huset. Bara en sak är förbjudet.

– Chansen att du åker ut ur huset för du gjort nått fel är mycket liten. Om du inte skulle vara hysteriskt tråkig vill säga.

Ångrar du någonting från din tid i huset?

– Jag står för allt. De ringde och fråga om jag ville vara med i Celebrity Rehab. Men jag kan inte sitta i ett program och säga "I don't give a fuck!" och i nästa "...I do give a fuck..."

Vad är de mest idiotiska du kan göra i huset?

– Att dansa.

Vad är det bästa med att vara med i Paradise Hotel?

– När man lärde sig klockan utantill. Vi kunde nästan exakt säga vad klockan var utan att veta, bara genom att läsa av solen. Så man kände sig...smartare när man kom hem. Man kunde nått som bara Robinson Crusoe och kanske folk som suttit inne kunde. Sen är det alltid kul att ha småkids som gillar de man gjort.

Vad får man inte glömma att packa ner i sin väska?

– Alla mediciner och lugnande medel du kan tänkas behöva bjuder teamet på, så jag skulle nog säga att böcker är det absolut viktigaste. Jag låg och läste en dyngsur bok som legat i poolen hela natten. Så få böcker fanns det i huset.

Vad saknade du allra mest under din tid på hotellet?

– Ett H&M, det var mycket saker som tog slut.

Vad säger du om killarna i den nya säsongen?

– Jag tycker faktiskt att alla ser helt okej ut. Surprise, surprise, right. Så det är tur att jag inte är med det här året, säger hon och skrattar.

Och tjejerna?

– Jag känner Emelie personligen och sist vi sågs hade hon pojkvän. Så de ska bli mycket intressant och se om hon hittar något nytt i huset.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.