Han är årets Hetero

Årets hetero är skådespelaren och bögpappan Gustaf Skarsgård.


Här är han. Årets Hetero: Gustaf Skarsgård.

Tidigare har han mest spelat karlakarlar i filmer i rollerna som prefekten i Ondskan och Karl XI i Snapphanar. Men 2008 gjorde han succe i rollen som bögpappa i Patrik 1,5.

Det fullkomligen regnade priser över Patrik 1,5 som blev Årets Film. Gustaf och Torkel Peterson blev Årets Duo. Men finaste priset var kanske utnämningen till Gustaf Skarsgårds som Årets Hetro.

Gustaf som kvällen till ära hade camokeps blev markant överraskad och glad.

– Men vadå? Jag har aldrig sagt att jag är hetero, sa en förvånad Skarsgård skriver Aftonbladet.

– Jag har aldrig haft sex med en man, men om jag skulle ha det i framtiden skulle det kännas lite knäppt att ha tagit emot ett sånt här pris. Men nu är det ju inte därför jag får det utan för att jag i media gått ut och sagt att alla ska få knulla, kramas och gifta sig med vem man vill. Tack så mycket, sa Skarsgård när han tog emot priset av Christer Sjögren och Jean Pierre Barda.

Hetero eller ej. Skarsgård passade på att pussas med Petersson när de fick ett pris.

Patrik 1,5 trailer

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".